Zonnepanelen                                            

Met Constructies  voor montage op schuine en platte daken als ook op bedrijfshallen, kantoor en winkelpanden etc. maar in het bijzonder voor kleine en grote solarparken in het landschap.

Achterhoekse technologie

 

Meerdere Achterhoekse bedrijven werken mee aan innovatie projecten voor het opwekken van duurzame energie.

De ontwikkelingen staan onder leiding van Green Point Components te Doetinchem en de productie staat onder leiding van EVO-ENERGIE B.V.  te Doetinchem als ook het installeren bij particulieren, overheid en bedrijfsorganisaties. Landelijk gezien wordt veel gebruik gemaakt van plaatselijke installateurs. De klant kan altijd rechtstreeks communiceren met EVO-ENERGIE B.V. De garantie en service worden vanuit Doetinchem georganiseerd. 

 

Alle toegepaste constructie onderdelen voor plaatsing op schuine en platte daken en in het bijzonder in het landschap zoals kleine en grote solarparken behoort tot ons specialisme. Met name de veldopstelling en plat dak zijn van een klasse die ongeëvenaard is. Een uniek montagesysteem met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

 

Om u te overtuigen van onze kwaliteit en zorgzaamheid bent u welkom in de showroom te  Zaagmolenpad 2, 7008 AJ Doetinchem ,                    tel. 0314-36 07 57. 

Als u met meerdere personen wilt komen verzoeken wij u dit telefonisch af te spreken.

 

 

De door ons toegepaste componenten zijn veelal van polyethyleen en 

nylon/glasvezelversterkt, aluminium en RVS.

E-mail: info@evo-energie.nl

 

 

Green Point Components is een activiteit van:

EVO - ENERGIE  B.VZaagmolenpad 2   7008 AJ Doetinchem

T. 0314-360757  info@evo-energie.nl   www.evo-energie.nl